Alp Mühendislik şirketine hoş geldin ziyareti gerçekleştirdik.

Alp Mühendislik şirketine hoş geldin ziyareti

gerçekleştirdik.İstek ve önerilerini dinledik.

Alp Mühendislik’in Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent'e taşınmalarının ardından hoş geldiniz ziyareti ve tatlı bir sohbet gerçekleştirdik.

Alp Mühendislik bünyesindeki mühendisler ile Akıllı Fabrikalar için projeler üretir. Montaj ekipleri ile bu projelerin etkin bir şekilde hayata geçmesini sağlar. Projelerimiz genellikle endüstriyel tesislerde üretim ve montaj hatlarını daha akıllı hale getirmek üzerine. Tasarım, teknoloji entegrasyonu, optimizasyon, otomasyon yazılımı, montaj ve satış sonrası eğitim, bakım, servis hizmetleri ile birlikte proje çözümünü tek adresten sunuyoruz. Bu hizmeti sunmak için her projeye özel, farklı disiplinlerden çalışanlarımızın oluşturduğu proje ekipleri kuruluyor. Bu ekipler, uluslararası standartları baz alarak kurulmuş Proje Yönetim Sistemi sayesinde başarılı projeler yönetiyorlar. Otomotiv, beyaz eşya, hızlı tüketim malları gibi farklı sektörlerden firmalara çözüm sunuyoruz.

Kompleks proseslere sahip, multidisipliner teknoloji gerektiren, teknolojideki gelişmelere bağlı olarak kendini sürekli yenileyen, kalite ve verimlilik beklentisi yüksek, iş güvenliği konusunda hassas firmalarla çalışıyoruz. Gerçekçi bir yaklaşım ve açık bir iletişim ile yatırım yapacak firmanın beklentisini iyi dinliyor, anlıyor, projenin hedefine ulaşması için birlikte çalışıyoruz. Müşterilerimizle uzun vadeli çözüm ortaklıkları kurmayı ve birlikte büyümeyi hedefliyoruz.

Firmamız Manisa’da kurulmuştu. İleri teknoloji, yenilik, yaratıcılık ve bilgiye dayalı faaliyetlerde bulunan bir firma olarak Mühendislik hizmetimizi Teknokent içinde verme planımız vardı. Manisa’da böyle bir oluşumu duyduğumuzda ilgimizi çekti. Projeyi inceledik. Bölgemizde teknoloji transferine katkıda bulunmak, ekibimizle hızla gelişen Manisa sanayisinin yatırımlarımı desteklemek için yapacağımız Ar-Ge çalışmalarına uygun bir ortam olduğunu gördük. Üniversite ile daha etkin iş birliğinin de bizim için bir avantaj olacağını düşünüyoruz.

Çok yeni olmakla birlikte Teknokent içinde bir sinerji oluşmaya başladı. Burada tanıştığımız bazı firmalarla ve akademi personeli ile proje görüşmelerine başladık. Zamanla yeni proje fikirleri çıkacağına ve ticari değere dönüşeceğine inanıyoruz.